GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TÜRKÇE)
Lisans TYYÇ: 6. Düzey QF-EHEA: 1. Düzey EQF-LLL: 6. Düzey

Ders & Program Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 5 6 Toplam %
Dersler
ENG1061 İngilizce I 4 3 4 2 3 3 19 63.33
ENG1061 İngilizce I Y O Y D O O
ENG1061 İngilizce I
ENG1062 İngilizce II 4 3 4 2 3 3 19 63.33
ENG1062 İngilizce II Y O Y D O O
ENG1062 İngilizce II
ENG1063 İngilizce III 4 3 4 2 3 3 19 63.33
ENG1063 İngilizce III Y O Y D O O
ENG1063 İngilizce III
ENG1064 İngilizce IV 4 3 4 2 3 3 19 63.33
ENG1064 İngilizce IV Y O Y D O O
ENG1064 İngilizce IV
GMS1101 Gıda Hijyeni 5 4 3 2 4 2 20 66.67
GMS1101 Gıda Hijyeni EY Y O D Y D
GMS1101 Gıda Hijyeni
GMS1102 Gastronomi Tarihi 4 3 3 2 1 2 15 50.00
GMS1102 Gastronomi Tarihi Y O O D ED D
GMS1102 Gastronomi Tarihi
GMS1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş 4 5 4 3 3 4 23 76.67
GMS1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş Y EY Y O O Y
GMS1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş
GMS1104 Yiyecek ve İçecek Yönetimi 5 4 3 2 2 4 20 66.67
GMS1104 Yiyecek ve İçecek Yönetimi EY Y O D D Y
GMS1104 Yiyecek ve İçecek Yönetimi
GMS1201 Mutfak Kimyası 5 5 3 2 2 2 19 63.33
GMS1201 Mutfak Kimyası EY EY O D D D
GMS1201 Mutfak Kimyası
GMS1202 Mutfak Kimyası Uygulamaları 5 5 2 2 1 4 19 63.33
GMS1202 Mutfak Kimyası Uygulamaları EY EY D D ED Y
GMS1202 Mutfak Kimyası Uygulamaları
GMS1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama* 4 4 3 2 2 2 17 56.67
GMS1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama* Y Y O D D D
GMS1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama*
GMS1204 İçeceklere giriş 5 5 2 2 1 15 50.00
GMS1204 İçeceklere giriş EY EY D D ED
GMS1204 İçeceklere giriş
GMS2101 Ekmek Yapımı 4 5 2 2 4 17 56.67
GMS2101 Ekmek Yapımı Y EY D D Y
GMS2101 Ekmek Yapımı
GMS2102 Mutfak Uygulamaları I 4 5 2 2 4 17 56.67
GMS2102 Mutfak Uygulamaları I Y EY D D Y
GMS2102 Mutfak Uygulamaları I
GMS2103 Pastacılığa Giriş 4 5 2 2 4 17 56.67
GMS2103 Pastacılığa Giriş Y EY D D Y
GMS2103 Pastacılığa Giriş
GMS2104 Maliyet Hesaplama 4 5 4 2 1 1 17 56.67
GMS2104 Maliyet Hesaplama Y EY Y D ED ED
GMS2104 Maliyet Hesaplama
GMS2105 Beslenme İlkeleri 5 4 3 2 1 15 50.00
GMS2105 Beslenme İlkeleri EY Y O D ED
GMS2105 Beslenme İlkeleri
GMS2201 Dünya Mutfakları I 4 5 2 2 4 17 56.67
GMS2201 Dünya Mutfakları I Y EY D D Y
GMS2201 Dünya Mutfakları I
GMS2202 Mutfak Uygulamaları II 4 4 2 2 4 16 53.33
GMS2202 Mutfak Uygulamaları II Y Y D D Y
GMS2202 Mutfak Uygulamaları II
GMS2203 Menü Yönetimi 4 4 3 3 1 3 18 60.00
GMS2203 Menü Yönetimi Y Y O O ED O
GMS2203 Menü Yönetimi
GMS2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama 5 4 4 3 2 2 20 66.67
GMS2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama EY Y Y O D D
GMS2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama
GMS2206 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları 5 4 4 2 1 2 18 60.00
GMS2206 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları EY Y Y D ED D
GMS2206 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları
GMS3101 Dünya Mutfakları II 4 4 2 2 5 17 56.67
GMS3101 Dünya Mutfakları II Y Y D D EY
GMS3101 Dünya Mutfakları II
GMS3102 Türk Yöre Mutfakları I 4 5 2 2 3 16 53.33
GMS3102 Türk Yöre Mutfakları I Y EY D D O
GMS3102 Türk Yöre Mutfakları I
GMS3103 Mutfak Uygulamaları III 5 5 2 2 4 18 60.00
GMS3103 Mutfak Uygulamaları III EY EY D D Y
GMS3103 Mutfak Uygulamaları III
GMS3104 Finansal Muhasebe 4 5 4 3 1 17 56.67
GMS3104 Finansal Muhasebe Y EY Y O ED
GMS3104 Finansal Muhasebe
GMS3201 Güncel Diyetler ve Beslenme 5 4 3 2 2 16 53.33
GMS3201 Güncel Diyetler ve Beslenme EY Y O D D
GMS3201 Güncel Diyetler ve Beslenme
GMS3202 Türk Yöre Mutfakları II 4 5 2 2 3 16 53.33
GMS3202 Türk Yöre Mutfakları II Y EY D D O
GMS3202 Türk Yöre Mutfakları II
GMS3203 Restoran Düzeni ve Servisi 5 4 3 2 2 4 20 66.67
GMS3203 Restoran Düzeni ve Servisi EY Y O D D Y
GMS3203 Restoran Düzeni ve Servisi
GMS3204 Girişimcilik ve İnovasyon 5 3 5 4 2 2 21 70.00
GMS3204 Girişimcilik ve İnovasyon EY O EY Y D D
GMS3204 Girişimcilik ve İnovasyon
GMS4101 Mutfak Uygulamaları IV 5 5 2 4 5 21 70.00
GMS4101 Mutfak Uygulamaları IV EY EY D Y EY
GMS4101 Mutfak Uygulamaları IV
GMS4102 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik 5 3 3 3 3 1 18 60.00
GMS4102 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik EY O O O O ED
GMS4102 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik
GMS4103 İnsan Kaynakları Yönetimi 4 4 3 3 2 2 18 60.00
GMS4103 İnsan Kaynakları Yönetimi Y Y O O D D
GMS4103 İnsan Kaynakları Yönetimi
GMS4104 Staj 3 2 5 10 33.33
GMS4104 Staj O D EY
GMS4104 Staj
GMS4201 Mutfak Uygulamaları V 5 5 2 4 5 21 70.00
GMS4201 Mutfak Uygulamaları V EY EY D Y EY
GMS4201 Mutfak Uygulamaları V
GMS4202 İleri Pastacılık 5 5 2 4 5 21 70.00
GMS4202 İleri Pastacılık EY EY D Y EY
GMS4202 İleri Pastacılık
GMS4203 Bitirme Projesi 3 3 1 4 11 36.67
GMS4203 Bitirme Projesi O O ED Y
GMS4203 Bitirme Projesi
HST1071 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 4 4 2 2 12 40.00
HST1071 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Y Y D D
HST1071 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
HST1072 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 4 4 2 2 12 40.00
HST1072 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Y Y D D
HST1072 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
LAW1156 Çocuk Hukuku ve Çocuk Psikolojisi 0 0.00
LAW1156 Çocuk Hukuku ve Çocuk Psikolojisi
LAW1156 Çocuk Hukuku ve Çocuk Psikolojisi
TLL1071 Türk Dili ve Edebiyatı I 4 4 2 2 12 40.00
TLL1071 Türk Dili ve Edebiyatı I Y Y D D
TLL1071 Türk Dili ve Edebiyatı I
TLL1072 Türk Dili ve Edebiyatı II 4 4 2 2 12 40.00
TLL1072 Türk Dili ve Edebiyatı II Y Y D D
TLL1072 Türk Dili ve Edebiyatı II