GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TÜRKÇE, TEZLİ)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Öğretim Programı

1. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama Turkish 3 0 3 8
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik Turkish 3 0 3 9
3 6
3 7
2. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları Turkish 3 0 3 8
3 8
3 7
3 7
3. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GMS5887 Seminer Turkish 0 0 0 10
GMS5888-1 Tez Turkish 0 0 0 20
4. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GMS5888-2 Tez Turkish 0 0 0 30
  • TR işaretli dersler Türkçe olarak işlenmektedir.
  • EN işaretli dersler İngilizce olarak işlenmektedir.
  • TR-EN işaretli derslerin hem İngilizce hem de Türkçe sectionları bulunmaktadır.