GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TÜRKÇE, TEZLİ)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Ders & Program Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplam %
Dersler
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama 3 3 4 4 3 5 5 5 32 80.00
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama O O Y Y O EY EY EY
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları 5 5 5 5 4 5 5 5 39 97.50
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları EY EY EY EY Y EY EY EY
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları
GMS5887 Seminer 5 5 5 5 2 5 5 5 37 92.50
GMS5887 Seminer EY EY EY EY D EY EY EY
GMS5887 Seminer
GMS5888-1 Tez 5 5 5 5 4 5 5 5 39 97.50
GMS5888-1 Tez EY EY EY EY Y EY EY EY
GMS5888-1 Tez
GMS5888-2 Tez 5 5 5 5 4 5 5 5 39 97.50
GMS5888-2 Tez EY EY EY EY Y EY EY EY
GMS5888-2 Tez
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik 5 5 5 5 3 5 5 4 37 92.50
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik EY EY EY EY O EY EY Y
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik