GMS5002 Gıda Güvenliği ve Gastronomi |
3 |
3 |
3 |
5 |
2 |
5 |
4 |
4 |
29 |
72.50 |
GMS5002 Gıda Güvenliği ve Gastronomi |
O |
O |
O |
EY |
D |
EY |
Y |
Y |
|
|
GMS5002 Gıda Güvenliği ve Gastronomi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5003 Sanat ve Yemek |
3 |
3 |
4 |
3 |
2 |
5 |
4 |
3 |
27 |
67.50 |
GMS5003 Sanat ve Yemek |
O |
O |
Y |
O |
D |
EY |
Y |
O |
|
|
GMS5003 Sanat ve Yemek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5005 Mutfakta Gıda İşleme ve Mühendisliği |
3 |
3 |
3 |
4 |
2 |
5 |
4 |
4 |
28 |
70.00 |
GMS5005 Mutfakta Gıda İşleme ve Mühendisliği |
O |
O |
O |
Y |
D |
EY |
Y |
Y |
|
|
GMS5005 Mutfakta Gıda İşleme ve Mühendisliği |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5006 Gıda ve Kalite |
3 |
3 |
3 |
2 |
4 |
5 |
4 |
4 |
28 |
70.00 |
GMS5006 Gıda ve Kalite |
O |
O |
O |
D |
Y |
EY |
Y |
Y |
|
|
GMS5006 Gıda ve Kalite |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5007 Gastronomi ve Kültür Tarihi |
3 |
3 |
4 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
30 |
75.00 |
GMS5007 Gastronomi ve Kültür Tarihi |
O |
O |
Y |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GMS5007 Gastronomi ve Kültür Tarihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5008 Gastronomide Markalaşma |
3 |
3 |
4 |
3 |
5 |
5 |
3 |
4 |
30 |
75.00 |
GMS5008 Gastronomide Markalaşma |
O |
O |
Y |
O |
EY |
EY |
O |
Y |
|
|
GMS5008 Gastronomide Markalaşma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5010 Gastronomi ve Coğrafya |
3 |
3 |
2 |
2 |
4 |
5 |
3 |
4 |
26 |
65.00 |
GMS5010 Gastronomi ve Coğrafya |
O |
O |
D |
D |
Y |
EY |
O |
Y |
|
|
GMS5010 Gastronomi ve Coğrafya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5012 Fermantasyon Teknolojisi |
3 |
3 |
2 |
3 |
3 |
5 |
4 |
4 |
27 |
67.50 |
GMS5012 Fermantasyon Teknolojisi |
O |
O |
D |
O |
O |
EY |
Y |
Y |
|
|
GMS5012 Fermantasyon Teknolojisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5014 Yemek Sosyolojisi |
3 |
3 |
4 |
3 |
4 |
5 |
5 |
4 |
31 |
77.50 |
GMS5014 Yemek Sosyolojisi |
O |
O |
Y |
O |
Y |
EY |
EY |
Y |
|
|
GMS5014 Yemek Sosyolojisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS5016 Ağırlama Sektöründe Yönetim |
3 |
3 |
4 |
4 |
3 |
5 |
4 |
4 |
30 |
75.00 |
GMS5016 Ağırlama Sektöründe Yönetim |
O |
O |
Y |
Y |
O |
EY |
Y |
Y |
|
|
GMS5016 Ağırlama Sektöründe Yönetim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|