2. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS5017
|
Gastronomide Alan Araştırmaları |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
|
|
|
|
|
|
3 |
8 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS5002
|
Gıda Güvenliği ve Gastronomi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5003
|
Sanat ve Yemek |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5005
|
Mutfakta Gıda İşleme ve Mühendisliği |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5006
|
Gıda ve Kalite |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5007
|
Gastronomi ve Kültür Tarihi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5008
|
Gastronomide Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5010
|
Gastronomi ve Coğrafya |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5012
|
Fermantasyon Teknolojisi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5014
|
Yemek Sosyolojisi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5016
|
Ağırlama Sektöründe Yönetim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
|
|
|
|
|
|
|
3 |
7 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS5002
|
Gıda Güvenliği ve Gastronomi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5003
|
Sanat ve Yemek |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5005
|
Mutfakta Gıda İşleme ve Mühendisliği |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5006
|
Gıda ve Kalite |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5007
|
Gastronomi ve Kültür Tarihi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5008
|
Gastronomide Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5010
|
Gastronomi ve Coğrafya |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5012
|
Fermantasyon Teknolojisi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5014
|
Yemek Sosyolojisi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5016
|
Ağırlama Sektöründe Yönetim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
|
|
|
|
|
|
|
3 |
7 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS5002
|
Gıda Güvenliği ve Gastronomi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5003
|
Sanat ve Yemek |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5005
|
Mutfakta Gıda İşleme ve Mühendisliği |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5006
|
Gıda ve Kalite |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5007
|
Gastronomi ve Kültür Tarihi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5008
|
Gastronomide Markalaşma |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5010
|
Gastronomi ve Coğrafya |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5012
|
Fermantasyon Teknolojisi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5014
|
Yemek Sosyolojisi |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
GMS5016
|
Ağırlama Sektöründe Yönetim |
Türkçe |
|
3 |
0 |
3 |
8 |
|
3. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS5887
|
Seminer |
Türkçe |
|
0 |
0 |
0 |
10 |
GMS5888-1
|
Tez |
Türkçe |
|
0 |
0 |
0 |
20 |
4. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS5888-2
|
Tez |
Türkçe |
|
0 |
0 |
0 |
30 |
- TR işaretli dersler Türkçe olarak işlenmektedir.
- EN işaretli dersler İngilizce olarak işlenmektedir.
- TR-EN işaretli derslerin hem İngilizce hem de Türkçe sectionları bulunmaktadır.
|