GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Lisans TYYÇ: 6. Düzey QF-EHEA: 1. Düzey EQF-LLL: 6. Düzey

Ders & Program Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 5 6 Toplam %
Dersler
CUL1101 Gıda Hijyeni 5 4 3 2 4 2 20 66.67
CUL1101 Gıda Hijyeni EY Y O D Y D
CUL1101 Gıda Hijyeni
CUL1102 Gastronomi Tarihi 4 3 3 2 1 2 15 50.00
CUL1102 Gastronomi Tarihi Y O O D ED D
CUL1102 Gastronomi Tarihi
CUL1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş 4 5 4 3 3 4 23 76.67
CUL1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş Y EY Y O O Y
CUL1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş
CUL1104 Yiyecek İçecek Yönetimi 5 4 3 2 2 4 20 66.67
CUL1104 Yiyecek İçecek Yönetimi EY Y O D D Y
CUL1104 Yiyecek İçecek Yönetimi
CUL1201 Gıda Malzemeleri ve Özellikleri 5 5 3 2 2 2 19 63.33
CUL1201 Gıda Malzemeleri ve Özellikleri EY EY O D D D
CUL1201 Gıda Malzemeleri ve Özellikleri
CUL1202 Gıda Bilimi Uygulamaları 5 5 2 2 1 4 19 63.33
CUL1202 Gıda Bilimi Uygulamaları EY EY D D ED Y
CUL1202 Gıda Bilimi Uygulamaları
CUL1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama 4 4 3 2 2 2 17 56.67
CUL1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama Y Y O D D D
CUL1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama
CUL1204 İçeceklere Giriş 5 5 2 2 1 15 50.00
CUL1204 İçeceklere Giriş EY EY D D ED
CUL1204 İçeceklere Giriş
CUL2101 Ekmek Yapımı 4 5 2 2 4 17 56.67
CUL2101 Ekmek Yapımı Y EY D D Y
CUL2101 Ekmek Yapımı
CUL2103 Pastacılığın Temelleri 4 5 2 2 4 17 56.67
CUL2103 Pastacılığın Temelleri Y EY D D Y
CUL2103 Pastacılığın Temelleri
CUL2105 Beslenme İlkeleri 5 4 3 2 1 15 50.00
CUL2105 Beslenme İlkeleri EY Y O D ED
CUL2105 Beslenme İlkeleri
CUL2107 Mutfak Uygulamaları I 4 5 2 2 4 17 56.67
CUL2107 Mutfak Uygulamaları I Y EY D D Y
CUL2107 Mutfak Uygulamaları I
CUL2109 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları 5 4 4 2 1 2 18 60.00
CUL2109 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları EY Y Y D ED D
CUL2109 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları
CUL2202 Mutfak Uygulamaları II 4 4 2 2 4 16 53.33
CUL2202 Mutfak Uygulamaları II Y Y D D Y
CUL2202 Mutfak Uygulamaları II
CUL2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama 5 4 4 3 2 2 20 66.67
CUL2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama EY Y Y O D D
CUL2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama
CUL2206 Maliyet Hesaplama 4 5 4 2 1 1 17 56.67
CUL2206 Maliyet Hesaplama Y EY Y D ED ED
CUL2206 Maliyet Hesaplama
CUL2208 Sokak Yemekleri 4 4 2 2 3 15 50.00
CUL2208 Sokak Yemekleri Y Y D D O
CUL2208 Sokak Yemekleri
CUL2210 Restoran Operasyonları 4 4 3 3 1 3 18 60.00
CUL2210 Restoran Operasyonları Y Y O O ED O
CUL2210 Restoran Operasyonları
CUL3101 Amerikan Mutfağı 4 5 2 2 4 17 56.67
CUL3101 Amerikan Mutfağı Y EY D D Y
CUL3101 Amerikan Mutfağı
CUL3103 Mutfak Uygulamaları III 5 5 2 2 4 18 60.00
CUL3103 Mutfak Uygulamaları III EY EY D D Y
CUL3103 Mutfak Uygulamaları III
CUL3105 Anadolu'nun Yerel Malzemeleri 4 4 1 2 1 1 13 43.33
CUL3105 Anadolu'nun Yerel Malzemeleri Y Y ED D ED ED
CUL3105 Anadolu'nun Yerel Malzemeleri
CUL3107 Ağırlama Sektöründe Finansal Muhasabe 4 5 4 3 1 17 56.67
CUL3107 Ağırlama Sektöründe Finansal Muhasabe Y EY Y O ED
CUL3107 Ağırlama Sektöründe Finansal Muhasabe
CUL3202 Türk Mutfağı 4 5 2 2 3 16 53.33
CUL3202 Türk Mutfağı Y EY D D O
CUL3202 Türk Mutfağı
CUL3204 Gastronomide İletişim ve Girişimcilik 5 3 5 4 2 2 21 70.00
CUL3204 Gastronomide İletişim ve Girişimcilik EY O EY Y D D
CUL3204 Gastronomide İletişim ve Girişimcilik
CUL3206 Avrupa Mutfağı 4 4 2 2 5 17 56.67
CUL3206 Avrupa Mutfağı Y Y D D EY
CUL3206 Avrupa Mutfağı
CUL3208 Güncel Diyetler ve Beslenme 5 4 3 2 2 16 53.33
CUL3208 Güncel Diyetler ve Beslenme EY Y O D D
CUL3208 Güncel Diyetler ve Beslenme
CUL4101 Mutfak Uygulamaları IV 5 5 2 4 5 21 70.00
CUL4101 Mutfak Uygulamaları IV EY EY D Y EY
CUL4101 Mutfak Uygulamaları IV
CUL4103 İnsan Kaynakları Yönetimi 4 4 3 3 2 2 18 60.00
CUL4103 İnsan Kaynakları Yönetimi Y Y O O D D
CUL4103 İnsan Kaynakları Yönetimi
CUL4104 Staj 3 2 5 10 33.33
CUL4104 Staj O D EY
CUL4104 Staj
CUL4105 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik 5 3 3 3 3 1 18 60.00
CUL4105 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik EY O O O O ED
CUL4105 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik
CUL4202 İleri Pastacılık 5 5 2 4 5 21 70.00
CUL4202 İleri Pastacılık EY EY D Y EY
CUL4202 İleri Pastacılık
CUL4206 Mutfak Uygulamaları V 5 5 2 4 5 21 70.00
CUL4206 Mutfak Uygulamaları V EY EY D Y EY
CUL4206 Mutfak Uygulamaları V
CUL4208 Mezuniyet Projesi 3 3 1 4 11 36.67
CUL4208 Mezuniyet Projesi O O ED Y
CUL4208 Mezuniyet Projesi
ENG1003 İletişim Becerileri ve Akademik Raporlama I 4 3 4 2 3 3 19 63.33
ENG1003 İletişim Becerileri ve Akademik Raporlama I Y O Y D O O
ENG1003 İletişim Becerileri ve Akademik Raporlama I
ENG1004 İletişim Becerileri ve Akademik Raporlama II 4 3 4 2 3 3 19 63.33
ENG1004 İletişim Becerileri ve Akademik Raporlama II Y O Y D O O
ENG1004 İletişim Becerileri ve Akademik Raporlama II
HST1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 4 4 2 2 12 40.00
HST1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Y Y D D
HST1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
HST1002 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 4 4 2 2 12 40.00
HST1002 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Y Y D D
HST1002 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
LAW1156 Çocuk Hukuku ve Çocuk Psikolojisi 0 0.00
LAW1156 Çocuk Hukuku ve Çocuk Psikolojisi
LAW1156 Çocuk Hukuku ve Çocuk Psikolojisi
TLL1003 Türk Dili ve Edebiyatı I 4 4 2 2 12 40.00
TLL1003 Türk Dili ve Edebiyatı I Y Y D D
TLL1003 Türk Dili ve Edebiyatı I
TLL1004 Türk Dili ve Edebiyatı II 4 4 2 2 12 40.00
TLL1004 Türk Dili ve Edebiyatı II Y Y D D
TLL1004 Türk Dili ve Edebiyatı II