Week |
Subject |
Related Preparation |
1) |
Introduction and basic concepts of entrepreneurship |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
2) |
Entrepreneurship social, economic importance |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
3) |
Entrepreneurs that process, in Turkey and in the world of entrepreneurship and history |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
4) |
New business ideas, finding Method in Venture Capital Other capital visit |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
5) |
Types of Entrepreneurship and entrepreneurial culture
|
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
6) |
Successful entrepreneurship stories |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
7) |
Encouraging entrepreneurship in Turkey
|
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
8) |
Mid-Term |
|
9) |
New management approaches |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
10) |
Production function of small businesses and manufacturing techniques |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
11) |
Marketing structure of small business issues and marketing techniques |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
12) |
Human resources and public relations functions of small businesses |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date |
13) |
The financing structure of small businesses , issues and financing techniques |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
14) |
Problems and solutions of small businesses in Turkey |
1. Meslek Yüksek Okulları İçin Girişimcilik İrfan Dilsiz-Nihat Kölük
2. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi Yrd. Doç.Dr. Serpil Döm
3. Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Prof.Dr. Mahmut Tekin
4. Orhan KÜÇÜK, Girişimcilik ve Küçük işletme Yönetimi, Seçkin Yayıncılık, 2. Baskı, Ankara, 2005.
5. B. Zafer ERDOĞAN, Girişimcilik ve Kobiler: Teori ve Uygulama, Ekin Kitabevi, 2. Baskı, Bursa, 2011.
Research Articles on the subject to date
|
|
Program Outcomes |
Level of Contribution |
1) |
To use theoretic and methodological approach, evidence-based principles and scientific literature in Nutrition and Dietetics field systematically for practice. |
|
2) |
To have theoretic and practical knowledge for individual's, family's and the community's health promotion and protection. |
|
3) |
To assess nutritional status of risky groups in nutrition related problems (pregnant, babies, adolescences, elders, etc.) |
|
4) |
To use healthcare, information technologies for Nutrition and Dietetic practice and research. |
|
5) |
To communicate effectively with advisee, colleagues for effective professional relationships. |
|
6) |
To be able to monitor occupational information using at least one foreign language, to collaborate and communicate with colleagues at international level. |
|
7) |
To use life-long learning, problem-solving and critical thinking skills. |
|
8) |
To act in accordance with ethical principles and values in professional practice. |
|
9) |
To take part in research, projects and activities within sense of social responsibility and interdisciplinary approach. |
|
10) |
To be able to search for literature in health sciences databases and information sources to access to information and use the information effectively. |
|
11) |
To take responsibility and participate in the processes actively for training of other dieticians, education of health professionals and individuals about nutrition. |
|
12) |
To carry out dietetic practices considering cultural differences and different health needs of different groups in the community. |
|