GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TÜRKÇE, TEZSİZ)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Ders & Program Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları Toplam %
Dersler
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama 0 nan
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları 0 nan
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları
GMS5999 Proje 0 nan
GMS5999 Proje
GMS5999 Proje
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik 0 nan
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik