GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TÜRKÇE, TEZSİZ) | |||||
Yüksek Lisans | TYYÇ: 7. Düzey | QF-EHEA: 2. Düzey | EQF-LLL: 7. Düzey |
Etkisi Yok | 1 En Düşük | 2 Düşük | 3 Orta | 4 Yüksek | 5 En Yüksek |
Etkisi Yok | ED (En Düşük) | D (Düşük) | O (Orta) | Y (Yüksek) | EY (En Yüksek) |
Etkisi Yok | En Düşük | Düşük | Orta | Yüksek | En Yüksek |
Program Kazanımları | Toplam | % |
Dersler | ||
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama | 0 | nan |
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama | ||
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama | ||
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları | 0 | nan |
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları | ||
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları | ||
GMS5999 Proje | 0 | nan |
GMS5999 Proje | ||
GMS5999 Proje | ||
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik | 0 | nan |
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik | ||
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik |