GASTRONOMİ (TÜRKÇE)
Lisans TYYÇ: 6. Düzey QF-EHEA: 1. Düzey EQF-LLL: 6. Düzey

Ders & Program Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 5 6 Toplam %
Dersler
ENG1061 İngilizce I 0 0.00
ENG1061 İngilizce I
ENG1061 İngilizce I
ENG1062 İngilizce II 0 0.00
ENG1062 İngilizce II
ENG1062 İngilizce II
ENG1063 İngilizce III 0 0.00
ENG1063 İngilizce III
ENG1063 İngilizce III
ENG1064 İngilizce IV 0 0.00
ENG1064 İngilizce IV
ENG1064 İngilizce IV
GMS1101 Gıda Hijyeni 4 4 2 3 4 2 19 63.33
GMS1101 Gıda Hijyeni Y Y D O Y D
GMS1101 Gıda Hijyeni
GMS1102 Gastronomi Tarihi 4 4 1 2 1 2 14 46.67
GMS1102 Gastronomi Tarihi Y Y ED D ED D
GMS1102 Gastronomi Tarihi
GMS1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş 4 4 2 2 1 2 15 50.00
GMS1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş Y Y D D ED D
GMS1103 Gastronomi ve Mutfak Bilimlerine Giriş
GMS1104 Yiyecek ve İçecek Yönetimi 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS1104 Yiyecek ve İçecek Yönetimi Y Y O O ED D
GMS1104 Yiyecek ve İçecek Yönetimi
GMS1201 Mutfak Kimyası 4 4 2 3 1 2 16 53.33
GMS1201 Mutfak Kimyası Y Y D O ED D
GMS1201 Mutfak Kimyası
GMS1202 Mutfak Kimyası Uygulamaları 4 4 2 3 1 2 16 53.33
GMS1202 Mutfak Kimyası Uygulamaları Y Y D O ED D
GMS1202 Mutfak Kimyası Uygulamaları
GMS1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama* 4 4 3 3 2 4 20 66.67
GMS1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama* Y Y O O D Y
GMS1203 Gıda Tedarik Zinciri ve Depolama*
GMS1204 İçeceklere giriş 4 4 2 3 1 2 16 53.33
GMS1204 İçeceklere giriş Y Y D O ED D
GMS1204 İçeceklere giriş
GMS2101 Ekmek Yapımı 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS2101 Ekmek Yapımı Y Y D O ED Y
GMS2101 Ekmek Yapımı
GMS2102 Mutfak Uygulamaları I 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS2102 Mutfak Uygulamaları I Y Y D O ED Y
GMS2102 Mutfak Uygulamaları I
GMS2103 Pastacılığa Giriş 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS2103 Pastacılığa Giriş Y Y D O ED Y
GMS2103 Pastacılığa Giriş
GMS2104 Maliyet Hesaplama 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS2104 Maliyet Hesaplama Y Y O O ED D
GMS2104 Maliyet Hesaplama
GMS2105 Beslenme İlkeleri 4 4 3 3 2 2 18 60.00
GMS2105 Beslenme İlkeleri Y Y O O D D
GMS2105 Beslenme İlkeleri
GMS2201 Dünya Mutfakları I 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS2201 Dünya Mutfakları I Y Y D O ED Y
GMS2201 Dünya Mutfakları I
GMS2202 Mutfak Uygulamaları II 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS2202 Mutfak Uygulamaları II Y Y D O ED Y
GMS2202 Mutfak Uygulamaları II
GMS2203 Menü Yönetimi 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS2203 Menü Yönetimi Y Y O O ED D
GMS2203 Menü Yönetimi
GMS2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama Y Y O O ED D
GMS2204 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama
GMS2206 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS2206 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları Y Y O O ED D
GMS2206 Ağırlama Sektöründe Müşteri Davranışları
GMS3101 Dünya Mutfakları II 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS3101 Dünya Mutfakları II Y Y D O ED Y
GMS3101 Dünya Mutfakları II
GMS3102 Türk Yöre Mutfakları I 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS3102 Türk Yöre Mutfakları I Y Y D O ED Y
GMS3102 Türk Yöre Mutfakları I
GMS3103 Mutfak Uygulamaları III 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS3103 Mutfak Uygulamaları III Y Y D O ED Y
GMS3103 Mutfak Uygulamaları III
GMS3104 Finansal Muhasebe 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS3104 Finansal Muhasebe Y Y O O ED D
GMS3104 Finansal Muhasebe
GMS3201 Güncel Diyetler ve Beslenme 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS3201 Güncel Diyetler ve Beslenme Y Y O O ED D
GMS3201 Güncel Diyetler ve Beslenme
GMS3202 Türk Yöre Mutfakları II 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS3202 Türk Yöre Mutfakları II Y Y D O ED Y
GMS3202 Türk Yöre Mutfakları II
GMS3203 Restoran Düzeni ve Servisi 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS3203 Restoran Düzeni ve Servisi Y Y O O ED D
GMS3203 Restoran Düzeni ve Servisi
GMS3204 Girişimcilik ve İnovasyon 4 4 3 3 1 4 19 63.33
GMS3204 Girişimcilik ve İnovasyon Y Y O O ED Y
GMS3204 Girişimcilik ve İnovasyon
GMS4101 Mutfak Uygulamaları IV 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS4101 Mutfak Uygulamaları IV Y Y D O ED Y
GMS4101 Mutfak Uygulamaları IV
GMS4102 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik 4 4 2 3 1 2 16 53.33
GMS4102 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik Y Y D O ED D
GMS4102 Gıda Politikaları ve Sürdürülebilirlik
GMS4103 İnsan Kaynakları Yönetimi 4 4 3 3 1 2 17 56.67
GMS4103 İnsan Kaynakları Yönetimi Y Y O O ED D
GMS4103 İnsan Kaynakları Yönetimi
GMS4104 Staj 4 4 3 3 1 3 18 60.00
GMS4104 Staj Y Y O O ED O
GMS4104 Staj
GMS4201 Mutfak Uygulamaları V 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS4201 Mutfak Uygulamaları V Y Y D O ED Y
GMS4201 Mutfak Uygulamaları V
GMS4202 İleri Pastacılık 4 4 2 3 1 4 18 60.00
GMS4202 İleri Pastacılık Y Y D O ED Y
GMS4202 İleri Pastacılık
GMS4203 Bitirme Projesi 4 4 3 3 1 3 18 60.00
GMS4203 Bitirme Projesi Y Y O O ED O
GMS4203 Bitirme Projesi
HST1071 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 0 0.00
HST1071 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
HST1071 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
HST1072 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 0 0.00
HST1072 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
HST1072 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
TLL1071 Türk Dili ve Edebiyatı I 0 0.00
TLL1071 Türk Dili ve Edebiyatı I
TLL1071 Türk Dili ve Edebiyatı I
TLL1072 Türk Dili ve Edebiyatı II 0 0.00
TLL1072 Türk Dili ve Edebiyatı II
TLL1072 Türk Dili ve Edebiyatı II