Hafta |
Konu |
Ön Hazırlık |
1) |
Bilgisayar ve bilgi |
Chapter 1. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
2) |
Kombinatoryal mantık devreleri |
Chapter 2. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
3) |
Kombinatoryal mantık devreleri |
Chapter 2. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
4) |
Kombinatoryal mantık tasarımı |
Chapter 3. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
5) |
Kombinatoryal mantık tasarımı |
Chapter 4. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
6) |
Kombinatoryal fonksiyonlar ve devreler |
Chapter 4. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
7) |
Kombinatoryal fonksiyonlar ve devreler |
Chapter 4. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
8) |
Aritmetik fonksiyonlar ve devreleri |
Chapter 5. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
9) |
Aritmetik fonksiyonlar ve devreleri |
Chapter 5. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
10) |
Ardışık mantık devreleri |
Chapter 6. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
11) |
Ardışık mantık devreleri |
Chapter 6. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
12) |
Ardışık mantık devreleri |
Chapter 6. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
13) |
Ardışık mantık devreleri |
Chapter 6. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
14) |
Ardışık mantık devreleri |
Chapter 6. Logic and Computer Design Fundamentals. Mano. ISBN 0132067110 |
|
Dersin Program Kazanımlarına Etkisi |
Katkı Payı |
1) |
Teorik alan bilgilerini uygulamada kullanabilme |
|
2) |
Alan terminolojisini etkin kullanabilme |
|
3) |
Alanıyla ilgili temel mesleki yasal mevzuata uygun davranabilme |
|
4) |
Alanıyla ilgili konularda bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanabilme, mesleki bilgilerini yazılı, sözlü/sözsüz iletişim yoluyla aktarabilme |
|
5) |
Toplumsal, bilimsel, kültürel ve mesleki etik değerleri ifade edebilme |
|
6) |
Kalite yönetimi ve süreçlerine uygun davranıp bu süreçlere katılabilme |
|
7) |
Alanı ile ilgili bilgi, beceri ve yetkinlikleri yaşam boyu öğrenme bilinciyle güncelleyip kendini kişisel ve mesleki olarak geliştirebilme |
|
8) |
Alanıyla ilgili temel düzeydeki bilgi ve becerileri kullanabilme, verileri yorumlayıp değerlendirebilme ve olası sorunları tanımlayıp çözümleyebilme |
|
9) |
Gelişen teknolojiye bağlı olarak değişen teknikleri uygulayabilme, yeni araç ve cihazları kullanabilme |
|
10) |
Ameliyat odasını cerrahi işlem için hazırlayabilme |
|
11) |
Hastanın ameliyat odasına alınmasına ve ameliyat sonrası nakline yardımcı olabilme |
|
12) |
Ameliyathane Hizmetleri alanı ile ilgili temel düzeyde kuramsal ve uygulamalı bilgilere sahip olabilme.
|
|