Bu program, LİSANSÜSTÜ seviyesinde öğrenim veren bir programdır. |
Etkisi Yok | 1 En Düşük | 2 Düşük | 3 Orta | 4 Yüksek | 5 En Yüksek |
Program Kazanımları | ||
Dersler | ||
GMS5009 Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama | ||
GMS5017 Gastronomide Alan Araştırmaları | ||
GMS5887 Seminer | ||
GMS5888-1 Tez | ||
GMS5888-2 Tez | ||
ISL5301 Araştırma Yöntemleri ve Etik | ||
Departmental Elective | ||
|
||
GE-Elective | ||
|
1. Yarıyıl | |||||||
Ders Kodu | Ders Adı | Ön Koşul | Teorik | Pratik | Kredi | AKTS | |
GMS5009 | Gıda Sektöründe Stratejik Pazarlama | 3 | 0 | 3 | 8 | ||
ISL5301 | Araştırma Yöntemleri ve Etik | 3 | 0 | 3 | 9 | ||
Departmental Elective | 3 | 7 | |||||
Departmental Elective | 3 | 6 | |||||
Toplam | 30 |
2. Yarıyıl | |||||||
Ders Kodu | Ders Adı | Ön Koşul | Teorik | Pratik | Kredi | AKTS | |
GMS5017 | Gastronomide Alan Araştırmaları | 3 | 0 | 3 | 8 | ||
Departmental Elective | 3 | 7 | |||||
Departmental Elective | 3 | 8 | |||||
Departmental Elective | 3 | 7 | |||||
Toplam | 30 |
3. Yarıyıl | |||||||
Ders Kodu | Ders Adı | Ön Koşul | Teorik | Pratik | Kredi | AKTS | |
GMS5887 | Seminer | 0 | 0 | 0 | 10 | ||
GMS5888-1 | Tez | 0 | 0 | 0 | 20 | ||
Toplam | 30 |
4. Yarıyıl | |||||||
Ders Kodu | Ders Adı | Ön Koşul | Teorik | Pratik | Kredi | AKTS | |
GMS5888-2 | Tez | 0 | 0 | 0 | 30 | ||
Toplam | 30 |